perjantai 27. helmikuuta 2009

Menoja ja mietteitä rahasta


Alkuvuoden hiljaiselo on päättynyt. Kalenteri on jälleen ahkerassa käytössä ja aikataulujen mukaan mennään. Päivät menee palavereissa ja koti-illat vuorotellaan Miehen kanssa ja sumplitaan, kumman meno on tärkeämpi. Menojen taustalla on kaksi asiaa - minulla yleensä harrastus tai ystävät, Miehellä työ eli raha. Kummankin syyt ovat tärkeitä, mutta jos Mies saisi valita, järjestelisi hänkin taatusti mielummin muita kuin työmenojaan.
*
Miksi raha ohjaa kaikkia tekojamme? Jos voittaisin lotossa, jonka luulen tekeväni joka lauantai, voisin: olla enemmän kotona lasten kanssa ja olla läsnä, tehdä työkseni sitä, joka tuottaa iloa ja positiivista energiaa eikä vain rahaa, antaa aikaani järjestötyölle esimerkiksi taiteen hyväksi, opiskella uusia taitoja ja toteuttaa luovuuttani, maalata öljyväreillä, opetella pianonsoittoa, viettää aikaa hevosten ja koirien kanssa, ilahduttaa useimmin ystäviäni ja järjestää rentoja juhlia,
matkustaa Italiaan.

Minä haluan olla riippumaton rahasta, mutta tässä maailmassa sitä pitäisi silloin olla niin paljon, ettei se ole realistista. Aika surullista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti